Vårt löfte

Kyrkbyns kök erbjuder bra, authenic svensk mat, från traditionella till mer aktuella svenska trender. När du kommer till Kyrkbyns kök vill vi att du ska känna dig som familj. Vi vill erbjuda det bästa svenska köket och service. Vi vill göra din matupplevelse något att minnas! För din matglädje är vi öppna 7 dagar i veckan för lunch och middag.

Vårt löfte till dig
Kyrkbyns kök kommer aldrig att mikrovågsugna eller förbereda din mat! Alla våra förrätter är gjorda för beställning och vi tror att vår äkta svenska mat är bäst i stan.

Näringslivet är en tvåvägsgata, så vi förväntar dig att du får din inmatning på din matupplevelse vid tidpunkten för service. Ingen restaurang är perfekt, men vi strävar efter att göra saker rätt. Var vänlig uppmärksam på eventuella problem med din måltid när de inträffar, inte efter att du har konsumerat hela måltiden. Om du väntar tills kontrollen presenteras innan vi uppmärksammar ett problem, har vi ingen möjlighet att lösa situationen till ömsesidig tillfredsställelse.

Obs! Inte all svensk mat är varm. Alla våra rätter är noggrant förberedda med en äkta, men ändå mild smak. För dem som gillar det varmt lägger vi en skiva med varm sås på bordet.

Våra öppettider

Varje dag serverar vi en speciellt komponerad lunchmeny med smaker från det norrländska köket. Kontakta oss för information om dagens rätter samt bordsbokning.

Lunch 95kr

Serveras måndag – lördag

Affärslunch 315kr

Tre rätters affärslunch serveras måndag – fredag

Affärslunchen avnjuter ni i vår separata restaurangdel